Utrustning och tillbehör

Med vårt breda utbud av utrustning och tillbehör blir diskhanteringen optimal. Produkterna är anpassade efter moderna diskrum och klarar alla krav som ställs i ett professionellt storkök. Personalen kan hantera porslin, bestick och glas med mista möjliga kontakt, vilket ger bättre hygien, snabbare och effektivare service till kök och matgäster.

Genomtänkt design och hög kvalitet bidrar till mindre risk för kantstötning och sprickor i porslin och glas inklusive kristallglasen och finservisen. Robusta tillbehör underlättar arbetet och begränsar risken för olyckor i diskrummet.

Rätt utrustning i diskrummet bidrar till:

  • Ren disk
  • Mindre kross
  • Lägre energiförbrukning
  • Lägre personalkostnader
  • Bättre arbetsmiljö

Så här fungerar produktkatalogen

Katalogen innehåller all den utrustning och tillbehör du behöver för sortering, diskning, transport och lagring. Klicka runt och läsa om produkter. När du hittar det du behöver lägger du produkterna i varukorgen. Det går även bra att kontakta våra återförsäljare och be om en offert på önskade produkter, helt utan köpkrav.

Behöver du hjälp att lösa diskhanteringen kontaktar du oss. Vi hjälper dig gärna med idéer och råd som gör att diskrummet fungerar optimalt.

Visar 1–12 av 89 resultat